Kik vagyunk?

A céget 2007-ben alapítottuk Tiszafüreden. A vállalkozás több húsboltot is üzemeltetett és jelenleg is üzemeltet a városban.

Munkánk során megbizonyosodtunk arról, hogy a vásárlók egyre inkább a házias jellegű termékeket keresik és fogyasztják szívesen. Amikor lehetőség adódott az üzletünkben a saját gyártásra, azonnal nekiláttunk, s tudásunkat felhasználva azt a vásárlói igények szolgálatába állítottuk. Hamarosan jó hírnevet szereztünk a környező településeken is, s egy pályázati kiírás adta meg a lökést az elhatározásra, hogy bővítsük vállalkozásunkat, s egy új, kizárólag készítmény gyártással foglalkozó üzemet építettünk, amely 2014 őszére elkészült, majd megindult a termelés.

A cég életében elsődleges szerepet kapott a minőség, a házias ízek, ennek fenntartása érdekében dolgozik nap mint nap az üzemi csapat. Termékeink hagyományos gyártástechnológiával készülnek, adalékanyag, laktóz, glutén és szója mentesen, melyeket jó szívvel ajánlunk fogyasztóink számára.

Az indulástól eltelt időszak tapasztalatai azt mutatják, a vásárlók mindinkább tudatosabban költenek, egyre erősebb érdeklődés mutatkozik a magas minőségű és házias termékek iránt. A hagyományok őrzése prioritás cégünk életében, erről az útról semmiképpen sem kívánunk letérni. Számunkra nagyon fontosak vevőink pozitív visszajelzései, amelyek megerősítenek bennünket abban, hogy jó úton járunk.