Kik vagyunk?

Hegedűs Sándor vagyok, a Hegedűs-Hús alapítója/tulajdonosa.

Történetünk az Alföld szívéből a Tisza-tó fővárosából Tiszafüredről ered. 2007-ben azaz több, mint 15 éve kezdődött az a szenvedély, ami a mai napig végig kíséri minden napomat, ha belépek az üzembe vagy az irodámba.

A 90-es évek „vendégmunkái” során rengeteg tapasztalatot szereztem, melyet itthon Tiszafüreden szerettem volna kamatoztatni. Azt hiszem a siker titka az alázat, a kitartás, a végtelen munkabírás valamint az akarat, amit gyerekkorom óta érzek, hogy valami maradandót tudjak alkotni.

Számomra a Hegedűs-hús nem csak egy munkahely, hanem életem munkája, ahol közel 100 munkatársammal dolgozunk a tudásunk legjavával nap mint nap.

Hiszek a tradícióban, a hagyományos gyártástechnológiában, a minőségi alapanyagokban és a szakértő kezekben. Vallom, hogy jót készíteni csak kimagaslóan jó alapanyagokból lehet, éppen ezért kizárólag magyar sertésekkel dolgozunk. Közel 100 féle terméket állítunk elő üzemünkben, ezeknek mindegyike laktóz, glutén, szója, és adalékanyag mentes.

Minden receptúránk egy történet. A múlt a jelen és a jövő találkozása…

Odafigyelésünk, gondosságunk, maximalitásunk, a legjobb minőségre való törekvésünk az, ami miatt termékeinket már országszerte megkóstolhatják vásárlóink, sőt az elmúlt években egyre több külföldi ország is igényt mutat a brandünk iránt.

Célkitűzésünk az elmúlt 15 évben nem változott, ugyanúgy szeretnénk kiváló minőségű, hagyományos értékeket képviselő, ízletes, húskészítményeket előállítani, olyanokat amiket kicsik és nagyok, de akár intoleranciával rendelkezők is jóízűen együtt fogyaszthatnak!

Kóstolja meg, élje át a vidék ízét.

Válassza a Hegedűs- Hús termékeit, amit tiszta szívből ajánlok Önöknek!